HP – Snarry

Itt találod a Harry Potter fandomban Snarry (Perselus/Harry) párosítással írt történeteket, amiket a címekre kattintva tölthetsz le. A fájlok PDF formátumúak, és nyomtatatóak is.

 

A pajzs másik oldalán (19 letöltés)

Voldemort elpusztítása nem volt könnyű feladat, és lelkileg kissé megviselte Harryt. Senkinek sem beszélhet róla, mi történt az idő alatt, amíg a gonosz elpusztult – még a barátainak sem. Úgy véli, a legjobb megoldás, ha a hetedéveseknek szánt programmal tereli el a gondolatait.
Igen ám, de be kell látnia, ez sem megy úgy, ahogy elképzelte: Dumbledore és az idióta serlege mindent keresztülhúznak, hősünk pedig kénytelen beletörődni a sorsába, bármilyen idegesítő is…
… és rá kell jönnie, hogy az ő pajzsai sem áttörhetetlenek.

Avalon legendája (25 letöltés)

Harry hatodéve viszonylag nyugalomban telik. Így ő is, mint többi hetedéves barátja, lelkesen készül a RAVASZ-ra, és közben azt tervezgeti, vajon mivel foglalkozzon, ha majd elhagyja az iskolát. Ám ez a nyugalom csak átmeneti, hiszen a Sötét Nagyúr erőt gyűjt a végső csatára. A háttérben azonban olyan múltbéli történetek is szerepet játszanak, amiket Harry és barátai még álmukban sem képzeltek volna soha. Furcsa események sorozata veszi kezdetét, Harry rákényszerül, hogy eddigi életét egészen más fényben lássa. Lassan megérti, hogy minden különös dologra van reális magyarázat, bármily hihetetlennek is tűnik elsőre, kezdve attól, ki is ő valójában, egészen addig, milyen módon, illetve hol kell elpusztítania Voldemortot…
…és hogy mi köze is van mindehhez Perselus Pitonnak.

Hagyaték (34 letöltés)

Vége a háborúnak, Harry a végső csatában megölte Voldemortot. Nem maradt tovább az aurorparancsnokságon, hanem segített újjáépíteni a Roxfortot, és ottmaradt, mint Sötét Varázslatok Kivédése tanár.
Megkezdődik a tanév, de sajnos olyan dolog történik, amire senki sem számít.
Harry furcsa hangokat hall, és rá kell jönniük, sem a diákok sem az iskola nem biztonságos már többé. Innentől kezdve Harry élete is gyökeresen megváltozik, és kezdenek jól alakulni a dolgok. De rá kell jönnie, ez közel sincs így, mert valami nagyon nincs rendben vele…

Védelemként bezárva (27 letöltés)

Harrynek az utolsó roxforti évében mindennél fontosabb volt, hogy legyőzze a Sötét Nagyurat, ezért megpróbálta félretenni a gyűlölködést Pitonnal szemben.

Majdnem egy teljes év munkájának gyümölcse, hogy Harry olyan mentális erőre tett szert, ami végre elég lehetett Voldemort elpusztításához, miközben megtanulta Pitont tisztelni.

De vajon arra is elég-e, hogy Pitonnak megmondja az igazat, miképpen is érez iránta, még mielőtt a katasztrófa bekövetkezik?